Premio Autó Patkó e.v. Pál András

Üdvözöljük!

Szolgáltatások

Abroncsok

Az abroncs feladata, hogy megbízhatóan közvetítse a hajtó és kormányzó erőket az útfelületre, valamint hogy elnyeljen a járművére ható minden lökést egyenetlen felszínen haladva. Az abroncsok igen jelentős hatással vannak járműve biztonságára, megbízhatóságára és utazási kényelmére.

Részletek

Kipufogó rendszerek

A kipufogó rendszer feladata, hogy biztonságosan eltávolítsa a forró kipufogó gázokat a motor égésteréből a járművön kívülre. Egyben csökkenti az égéstérben keletkező zajt. A kipufogó rendszer beépített katalizátora a kipufogógázokban jelenlévő ártalmas anyagokat az egészségre szinte ártalmatlan anyagokká alakítja át.

Részletek

Lengéscsillapítók

Az utazás kényelmét, a jó kezelhetőséget és a jármű feletti kontrollt jelentősen befolyásolják a lengéscsillapítók. Feladatuk, hogy gyorsan elnyeljék a kerék rezgéseit és megakadályozzák, hogy a jármű tengelye berezonáljon.

Részletek

Fékek

A hatékony és biztonságos fékezés a modern fékrendszer összes alkatrészének optimális koordinálásától függ. Egy elkopott vagy sérült alkatrész megzavarhatja az egész rendszer működését, veszélynek teheti ki Önt és a közúti forgalom többi résztvevőjét.

Részletek

Akkumulátor

Egy rosszul működő akkumulátor teljesen megbénítja járművét! Forduljon hozzánk és kicseréljük Önnek

Részletek

Légkondicionáló

A Premio azt javasolja, hogy évente legalább egyszer teljesen vizsgáltassa át légkondicionálóját.

Részletek

Olajcsere

Járművének motorjába kizárlólag első osztályú márkás olajat töltünk, méghozzá kitűnő áron!

Részletek

Futómű-beállítás vizsgálata

Modern berendezésünkön pontosan mérünk és helyrehozunk minden rendellenességet.

Részletek

Abroncstárolás

Járműve abroncsainak cseréjekor örömmel tároljuk azokat tárolóhelyünkön a használaton kívüli időszak alatt. Ehhez a szolgáltatáshoz hozzátartozik az abroncsok állapotának vizsgálata, a megmaradt futófelület-vastagság mérése mm-ben, az abroncskészlet helyes tárolása (felnikkel együtt), nyilvántartásba vételük és átadásuk az illetékes személynek.

Részletek